Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
preloader

Az Energo Consult Kft. azzal a céllal alakult, hogy hűtéstechnikai, épületgépészeti rendszerek tervezése és kivitelezése mellett, költséghatékony és innovatív megoldásokkal segítsük ügyfeleinket elképzeléseik megvalósításában. Több mint, egy évtizedes, nemzetközi hűtéstechnikai - épületgépészeti vállalatnál szerzett sokrétű tapasztalat és zöldmezős projektekben való részvétel okán, mint önálló vállalkozás kívánjuk az eddigi tapasztalatokat, és kapcsolatrendszert felhasználva, tágabb körben érvényesíteni a megszerzett tudást. Hangsúlyt fektetve az energiatudatos, megújuló energiát is hasznosító rendszerekre műszaki megoldásainkat a legmagasabb színvonalú minőség, energiahatékonyság és hosszú élettartam jellemzi. A kezdetektől fogva a vállalati filozófia alapelvei közé tartozik az ügyfelekkel ápolt szoros személyes kapcsolat, a piacilag és szakmailag optimalizált megoldások kialakításának érdekében a fenntartható fejlődés koncepciójával.

 

Az Energo Consult Kft. komplex hűtéstechnikai és épületgépészeti tervezéssel, kivitelezéssel, energetikai szaktanácsadással és mérnöki koordinációval – képviselettel foglalkozik elsősorban. Szakmai múltunk, a több mint egy évtizedes, nemzetközi hűtéstechnikai - épületgépészeti vállalatnál szerzett sokrétű tapasztalat, szakértelem és elkötelezettségünk, valamint folyamatos igyekezetük a lehető legmagasabb szintű vevői elégedettség elérése érdekben az Energo Consult alappillérei szolgáltatásainál:

 

  • Tervezés (hűtéstechnika, épületgépészet)
  • Mérnöki szolgáltatások – szakértés, felelős műszaki vezetés, műszaki ellenőrzés
  • Energetika, megújuló energiák – energetikai audit
  • Projektmenedzsment
  • Generál kivitelezés
  • Karbantartás, szerviz

 

A megbízások, szakmai feladatok teljesítéséhez magas színvonalú technikai hátteret építettünk ki, megfelelő számítástechnikai eszközökkel, tervezői szoftverekkel és a munkát segítő technikai segédeszközökkel. Szolgáltatásunk nem régióhoz kötött, nyitottak vagyunk a régión kívüli szakmai együttműködésre, tanácsadásra. Cégünk tervezői, szakértői, felelős műszaki ellenőri és vezetői vezetői, továbbá energetikai auditálási és szakreferensi tevékenységre is kiterjedő szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

 

Reméljük, hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük.

 

Horváth Zsolt Csaba
ügyvezető
okl. gépészmérnök