Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
preloader
Nagy tapasztalattal rendelkezünk hűtéstechnológiai, épületgépészeti és megújuló energiaforrásokat hasznosító gépészeti rendszerek beruházásai terén, ezért szükség esetén a beruházások kivitelezését és üzemeltetését is vállaljuk.

 

Kiváló minőségű, minősített berendezések és alkatrészek használata – szigorú hazai és nemzetközi előírásoknak megfelelő minőségbiztosítási kritériumok alapján, melynek alapfeltétele, hogy minősített és jó teljesítőképességű szállítókkal dolgozunk.  Nagy precizitású, hibamentesen működő berendezéseket telepítünk az olyan kritikus folyamatokhoz is, mint ami az gyógyászati és élelmiszeripari üzemek működéséhez szükséges. A berendezések üzembehelyezésekor minden esetben alapos vizsgálatot végzünk a tervezett és a megvalósult eredmények között, ezzel is elősegítve a következő lépésként elvégzendő beszabályozási, optimalizálási folyamatokat.

 

Kiváló minőségű termékeink és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatás biztosítása érdekében folyamatosan keresünk jó teljesítőképességű partnereket. Célunk a hosszú távú stratégiai és partneri együttműködés szállítóinkkal. Abban az esetben, ha a terveket, a költségvetéseket más cég készítette, akkor a kivitelezést gondos előkészítő munka előzi meg, melynek során azt az elvet valljuk, hogy „rosszul kivitelezni nem szabad” akkor sem, ha a kapott tervek tartalma és műszaki színvonala nem volt megfelelő. Sok esetben hívtuk fel a megbízó figyelmét a tervekben lévő hibákra vagy hiányosságokra és tettünk javaslatot arra, hogy a kivitelezés során milyen módon lehet – a mások által korábban készített kiviteli terveken – jobbítani.

 

Tekintettel arra, hogy a cégünk az által végzett kivitelezésekre sok esetben a két évet vagy azt meghaladó garanciát is vállal, így törvényszerű az, hogy ha lehetőséget kapunk rá, akkor a karbantartási munkálatokat is elvégezzük. A karbantartások során az idő közben elhasználódott, meghibásodott készülékek javítása, felújítása vagy cseréje is megtörténik.